Puteţi comanda produsele comercializate de 
SC RIDSERV IMPEX SRL prin două modalităţi:

 

  • Telefonic:

Pentru a efectua o comandă telefonică, pregătiţi-vă lista de cumpărături şi sunaţi la 0726-687-239. Persoana de contact vă va ghida în selectarea produselor şi vă asigură că nu vor apărea confuzii.

 

  • Online:

Pentru o comandă online, navigaţi prin categoriile de produse iar când găsiţi un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi apăsaţi pe butonul "Adăugă în coş".


În partea stângă aveţi coşul dumneavoastră de cumpărături care va indica câte produse aţi adăugat. În orice moment puteţi accesa coşul de cumpărături pentru a modifica cantitatea produselor,pentru a şterge un produs sau a verifica valoarea totală a comenzii. Pentru a finaliza comanda crearea contului de cumpărător este necesară înainte de finalizarea comenzii. Vă rugăm să completaţi toate câmpurile indicate.


Reclamaţiile ulterioare nu se vor lua în consideraţie.În cel mai scurt timp veţi fi contactat fie telefonic fie prin e-mail pentru confirmarea comenzii dumneavoastră şi stabilirea detaliilor de livrare şi plată.

Plata tarifului de transport este separată de comanda produselor şi se stabileşte în funcţie de greutatea coletului la tarifele de transport afişate pe saitul nostru la categoria TARIFE TRANSPORT COLET.


mobilier scolar
editura Gunivas
avocat ploiesti
gradinita sector 1
hormigon impreso en Madrid
hormigon impreso en Zaragoza
hormigon impreso en Toledo
web design Abu Dhabi
creare magazin online
promovare site
creare site web
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
beton amprentat