Protecţia Datelor Personale

În concordanţă cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC RidServ Impex SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai dumneavoastră, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamaţii, la adresa de e-mail office@ridserv.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Administrarea e-shopului www.ridserv.ro se efectueză de către societatea:

S.C. RidServ Impex SRL


1. Declinarea responsabilităţii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot să fie diferite de acestea în ceea ce priveşte culoarea, aspectul, etc, însă în aceste situaţii clientul va fi înştiinţat înainte de a i se livra comandă şi nu se va livra decât cu acceptul acestuia. Caracteristicile şi disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. În cazul în care alte detalii sau preţurile la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, www.ridserv.ro îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii SC RidServ Impex SRL, faţă de orice client, în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de societatea SC RidServ Impex SRL de la clientul respectiv.


2. Fraudă

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI www.magazinpiesedeschimb.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.magazinpiesedeschimb.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.


3. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu administratorul companiei, office@ridserv.ro. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România.

Pentru orice sesizări sau observaţii pe probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteţi face reclamaţie la adresa de email - office@ridserv.ro


4. Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului www.magazinpiesedeschimb.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu SC RidServ Impex SRL sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contactându-ne online sau prin email / telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.


5. Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul www.magazinpiesedeschimb.ro sunt disponibile în limita stocului.

Preţurile produselor prezentate pe www.magazinpiesedeschimb.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Preţurile produselor conțin TVA

Societatea SC RidServ Impex SRL poate solicita clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se află în stocul companiei. În situaţia în care clientul refuza achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată.


6. Garanţii.

Toate produsele comercializate de către site-ul www.magazinpiesedeschimb.ro beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. În cadrul produselor vândute şi livrate de www.magazinpiesedeschimb.ro, certificatele de garanţie sunt emise direct de producător. Lipsa certificatului de garanţie al produsului - dacă este cazul, trebuie semnalata în maxim 48 de ore de la recepţia mărfii la adresa de mail : office@ridserv.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.


7. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situaţii:

  1. Produs ce nu este conform cu specificaţiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Client.
  2. Produse ce au fost livrate greşit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Clientul va refuza recepţia. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Client.
  3. Renunţarea la cumpărare

In urma finalizarii unei comenzi de catre un potential client, se va trimite pe adresa pe e-mail al acestuia o factura proforma cuprinzand date de contact, valoarea comenzii si a transportului, inclusiv TVA, aceasta avand ca scop doar confirmarea comenzii.

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 24 de ore lucrătoare de la data primirii coletului, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferenţa de preţ, dacă produsul este mai scump. În situaţia în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferenţa de preţ nu se va returna. SC RidServ Impex SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat iniţial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului şi ale persoanei care l-a achiziţionat. Pe lângă cerere, dosarul trebuie să conţină factura în original, cât şi copie după buletinul persoanei pe care a fost făcută factura.

Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, se poate efectua în următoarele condiţii:

  • În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat
  • Starea produselor achiziţionate trebuie să fie la fel ca la achiziţionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele originale trebuie menţinute intacte

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, SC RidServ Impex SRL are dreptul de solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului că second-hand sau, la opţiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceste dispoziţii se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă.

În cazul returnării/înlocuirii a produselor ca urmare a renunţării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunţarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

În cazul în care pentru produs este emis un certificat de garanţie şi se constată neconformitatea în perioada de garanţie, se va dispune măsură reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 şi a altor dispoziţii legale în vigoare.

NOTĂ: În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factura, certificate de garanţie etc.).

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.


Dispoziţii finale

SC RidServ Impex SRL îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului www.magazinpiesedeschimb.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa office@ridserv.ro 

mobilier scolar
editura Gunivas
avocat ploiesti
gradinita sector 1
hormigon impreso en Madrid
hormigon impreso en Zaragoza
hormigon impreso en Toledo
web design Abu Dhabi
creare magazin online
promovare site
creare site web
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
beton amprentat